Головна | Статті | Конференції | Анонси | Галерея | Контакти

Волинь туристична

Волинь туристична

,

Агросадиби Волині

,

Туристичні райони

, Волинь, Луцьк, туризм, екскурсії
 



Меню сайту
Пошук
Наші партнери
Музейний простір України
Музейний простір Волині
Історична Волинь
Львівський історичний музей
Рівненський обласний краєзнавчий музей
Житомирський обласний краєзнавчий музей
Національний музей-заповідник українського гончарства в Опішному
Державний архів Волинської області
Волинська обласна організація Національної спілки краєзнавців України
Національна спілка краєзнавців України
ДП „Волинські старожитності” ДП „НДЦ” „Охоронна археологічна служба України” Інституту археології НАН України
Волинська обласна універсальна наукова бібліотека імені Олени Пчілки
Галерея мистецтв „Арт-кафедра”
Сайти музеїв
Волинської області
Форма входу
Логін:
Пароль:
Календар
«  Серпень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Головна » 2015 » Серпень » 28 » Волинським краєзнавчим музеєм на допомогу вчителям та учням навчальних закладів Волинської області видано програму „Музей-школі”
15:41

Волинським краєзнавчим музеєм на допомогу вчителям та учням навчальних закладів Волинської області видано програму „Музей-школі”

Закрити баннер

   Відповідно до програм загальноосвітніх шкіл, гімназій, ліцеїв області Волинський краєзнавчий музей розробив і видав комплексну програму „Музей-школі. На допомогу вчителям та учням навчальних закладів Волинської області (2015/2016 навчальний рік)”. – Луцьк, 2015.

   Щорічно Волинський краєзнавчий музей, його філіал і відділи відвідує біля 100 тисяч чоловік. Основними відвідувачами музею є діти та молодь. Запропонована програма «Музей – школі» подає різні форми культурно-освітньої роботи музею: екскурсії, лекції, масово-освітні заходи, які реалізуються, як у самому музеї на стаціонарних експозиціях, так і поза музеєм – на виїзді. Метою програми є виховання музейної аудиторії, як сьогоднішньої, так і потенційної в майбутньому. Завданням програми є популяризація музею, широке використання різних форм музейної комунікації, як у процесі навчання, так і у виховній роботі.

   Програма „Музей – школі” складається з шести окремих програм, а саме: по Волинському краєзнавчому музею, Колодяжненському літературно-меморіальному музею Лесі Українки та Музею „Лісової пісні” в урочищі Нечимне, Музею волинської ікони, Художньому музеї, Музею історії Луцького братства та Затурцівському меморіальному музею В’ячеслава Липинського. Вона побудована за тематичним принципом та єдиною структурою по кожному з музеїв. Подано тематику екскурсій, уроків-екскурсій з окремих навчальних дисциплін, цикли лекцій, виставки, масово-освітні заходи і т.ін. Програма доповнена довідковим матеріалом по музеях Волинської області, в якому перелічено адреси музеїв (поштові й електронні), номери телефонів, час роботи, вартість вхідного квитка та екскурсії.

   Музей і школа роблять спільну справу – відкривають дітям обрії знань, долучають до історії та культури, вчать добру і красі. Волинський краєзнавчий музей запрошує до співпраці вчителів, батьків, дітей. Відвідуйте наші музеї. Завжди раді зустрічі з вами.

   Отримати програму „Музей-школі” можна у відділі науково-освітньої роботи Волинського краєзнавчого музею.

Переглядів: 546 | Додав: administrator | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Зробити безкоштовний сайт з uCoz
Зробити безкоштовний сайт з uCoz