Головна | Статті | Конференції | Анонси | Галерея | Контакти

Волинь туристична

Волинь туристична

,

Агросадиби Волині

,

Туристичні райони

, Волинь, Луцьк, туризм, екскурсії
 



Меню сайту
Пошук
Наші партнери
Музейний простір України
Музейний простір Волині
Історична Волинь
Львівський історичний музей
Рівненський обласний краєзнавчий музей
Житомирський обласний краєзнавчий музей
Національний музей-заповідник українського гончарства в Опішному
Державний архів Волинської області
Волинська обласна організація Національної спілки краєзнавців України
Національна спілка краєзнавців України
ДП „Волинські старожитності” ДП „НДЦ” „Охоронна археологічна служба України” Інституту археології НАН України
Волинська обласна універсальна наукова бібліотека імені Олени Пчілки
Галерея мистецтв „Арт-кафедра”
Сайти музеїв
Волинської області
Форма входу
Логін:
Пароль:
Календар
«  Вересень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Головна » 2015 » Вересень » 25 » Керівники клубних установ Волині та Львівщини відвідали Колодяжненський музей Лесі Українки
11:14

Керівники клубних установ Волині та Львівщини відвідали Колодяжненський музей Лесі Українки

Закрити баннер

   23 вересня 2015 року, з метою підвищення кваліфікації, удосконалення організаційно-методичного керівництва клубними установами, вивчення та обміну досвідом, пошуку нових форм соціально-культурної та дозвіллєвої діяльності, розвитку народної творчості, в рамках чотирьохденної програми перебування на Волині, у літературно-меморіальному музеї Лесі Українки с. Колодяжне побували учасники міжобласного семінар-практикуму керівників клубних установ Волинської та Львівської областей.

   Гостей гостинно зустрічали голова райдержадміністрації Віктор Козак, Колодяжненський сільський голова Ярослав Кушнирук, начальник відділу культури райдержадміністрації Тетяна Матяшук, завідувач Колодяжненського літературно-меморіального музею Лесі Українки Віра Комзюк. Голова райдержадміністрації Віктор Козак побажав гостям хорошого проведення часу, плідного обміну досвідом, пізнавального огляду літературно-меморіального музею Лесі Українки. «Ми пишаємося, що у нас є такий музей. Сюди щороку приїжджає близько 40 тисяч людей із Волині, України і з-за кордону. У Ковелі і Колодяжному є вулиці Лесі Українки, Косачів, Драгоманових. На території сільської ради успішно працює сільськогосподарське підприємство імені Лесі Українки. Ми цінуємо, що такі видатні діячі культури, як Леся Українка, Олена Пчілка проживали і писали свої твори на нашій землі. Приємно, що до нас приїжджають гості, і ми маємо що їм показати.» – сказав посадовець. Також Віктор Теодосійович побажав хорошого спілкування, добрих вражень про Ковельську землю і запрошував не раз сюди повертатися.

   За доброю української традицією, гостям був вручений волинський коровай, як символ гостинності та благополуччя. Завідувач Колодяжненського літературно-меморіального музею Лесі Українки Віра Комзюк провела екскурсію, в ході якої ознайомила з життям та творчістю письменниці.

   Під час тематичного заходу свою майстерність дарували учасникам семінару аматори районного Будинку культури: Народний аматорський ансамбль народної музики «Дударик», фольклорний квартет, ансамбль троїстих музик, учасники драматичного гуртка Володимир Сущ та Анастасія Кудацька з смт Голоби.

   Працівники галузі культури Львівської області висловили велику подяку представникам влади Ковельщини за належну організацію семінару-практикуму, підкреслили надзвичайну важливість і необхідність подібних заходів щодо обміну досвідом діяльності установ культури України.

Джерело: Колодяжненський літературно-меморіальний музей Лесі Українки

Переглядів: 512 | Додав: administrator | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Зробити безкоштовний сайт з uCoz
Зробити безкоштовний сайт з uCoz