Головна | Статті | Конференції | Анонси | Галерея | Контакти

Волинь туристична

Волинь туристична

,

Агросадиби Волині

,

Туристичні райони

, Волинь, Луцьк, туризм, екскурсії
 



Меню сайту
Пошук
Наші партнери
Музейний простір України
Музейний простір Волині
Історична Волинь
Львівський історичний музей
Рівненський обласний краєзнавчий музей
Житомирський обласний краєзнавчий музей
Національний музей-заповідник українського гончарства в Опішному
Державний архів Волинської області
Волинська обласна організація Національної спілки краєзнавців України
Національна спілка краєзнавців України
ДП „Волинські старожитності” ДП „НДЦ” „Охоронна археологічна служба України” Інституту археології НАН України
Волинська обласна універсальна наукова бібліотека імені Олени Пчілки
Галерея мистецтв „Арт-кафедра”
Сайти музеїв
Волинської області
Форма входу
Логін:
Пароль:
Календар
«  Серпень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Головна » 2012 » Серпень » 8 » Волинським краєзнавчим музеєм підготовлено програму „Музей-школі” на допомогу вчителям та учням навчальних закладів Волинської області.
12:37

Волинським краєзнавчим музеєм підготовлено програму „Музей-школі” на допомогу вчителям та учням навчальних закладів Волинської області.

Закрити баннер
Важливу роль у розбудові незалежної української держави, відродженні духовності, історичної пам'яті відіграють музеї, діяльність яких як науково-дослідницьких і науково-освітніх закладів надзвичайно багатогранна. Одна з найважливіших функцій музею – науково-просвітницька і виховна.
Відповідно до нових програм загальноосвітніх шкіл, гімназій, ліцеїв області Волинський краєзнавчий музей розробив і видав комплексну програму „Музей-школі. На допомогу вчителям та учням навчальних закладів Волинської області 2012-2013 навчальний рік”.  – Луцьк, 2012. – 16 с. Мета програми – допомоги вчителям у формуванні в учнів наукових поглядів на історію та природу шляхом поступового і кожного разу на новому якісному рівні засвоєння учнями шкільної програми на базі музею з урахуванням вікових особливостей учнів, їх знань та інтересів.
У програмі пропонуються різноманітні музейні заходи. Зокрема, тематика екскурсії по відділу природи для школярів молодших класів і цикл екскурсій-казок „Чарівні пори року”, тематика екскурсій з біології для 6-7 класів, з географії для 5-го і 9-го класів, тематика екскурсій по відділах давньої і новітньої історії, тематика екскурсій з народознавства, з української мови та літератури. Подано перелік стаціонарних та пересувних музейних виставок. Пропонуються цикли лекцій „Волинь – сторінки історії”, „Видатні діячі Волинського краю”, „Природа Волинського краю”, „Традиційна народно-побутова культура Волині” та ін., теми пішохідних екскурсій по м.Луцьку, музейні заходи на відзначення пам’ятних подій на Волині та відомих постатей краю. У кінці програми подано довідку для відвідувачів музеїв, де наведені їх адреси, телефони, режим роботи та вхідна плата.
    Отримати програму „Музей-школі” можна у відділі науково-освітньої роботи Волинського краєзнавчого музею. Телефон для довідок (0332) 24-75-82.
Переглядів: 594 | Додав: administrator | Рейтинг: 4.5/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Зробити безкоштовний сайт з uCoz
Зробити безкоштовний сайт з uCoz