Головна | Статті | Конференції | Анонси | Галерея | Контакти

Волинь туристична

Волинь туристична

,

Агросадиби Волині

,

Туристичні райони

, Волинь, Луцьк, туризм, екскурсії
 



Меню сайту
Пошук
Наші партнери
Музейний простір України
Музейний простір Волині
Історична Волинь
Львівський історичний музей
Рівненський обласний краєзнавчий музей
Житомирський обласний краєзнавчий музей
Національний музей-заповідник українського гончарства в Опішному
Державний архів Волинської області
Волинська обласна організація Національної спілки краєзнавців України
Національна спілка краєзнавців України
ДП „Волинські старожитності” ДП „НДЦ” „Охоронна археологічна служба України” Інституту археології НАН України
Волинська обласна універсальна наукова бібліотека імені Олени Пчілки
Галерея мистецтв „Арт-кафедра”
Сайти музеїв
Волинської області
Форма входу
Логін:
Пароль:
Календар
«  Березень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Головна » 2013 » Березень » 21 » У Волинському краєзнавчому музеї відбулася презентація поетично-пісенної збірки для дітей „Світельце”.
12:25

У Волинському краєзнавчому музеї відбулася презентація поетично-пісенної збірки для дітей „Світельце”.

Закрити баннер
    21 березня 2013 року у Волинському краєзнавчому музеї відбулася презентація поетично-пісенної збірки для дітей „Світельце” волинської поетеси, композитора та співачки Любов Мілевич. Акція була приурочена до Всесвітнього дня поезії.
   До поетичної збірки „Світельце” увійшли вірші, загадки, пісні на слова та музику мисткині, зміст яких допоможе дітям глибше пізнати навколишній світ, взаємозв’язок почуттів, подій і явищ в ньому. Книга зачаровує і дорослих, і дітей. Читаючи її, кожен відчує прагнення поетеси заронити в серця зерна любові, краси й доброти, засів яких щедро заврожаїться високими людськими почуттями. Збірка „Світельце” пропонована для дітей дошкільного і молодшого шкільного віку.
   В акції взяла участь автор книги. Любов Мілевич ознайомила присутніх зі своїм поетичним доробком, прочитала та заспівала свою мелодійну поезію.
   Вихованці Центру туризму, спорту і відпочинку прочитали вірші із збірочки „Світельце”, а учні Луцької музичної школи №1 ім. Ф. Шопена (керівник Марія Лукач) вперше виконали дитячі пісні з нової книги.
   Подарунком поетесі став виступ учасників вокальної студії „Співаночка”, яка діє при Луцькій музичній школі №1 (керівник Тетяна Ярошик). Діти виконали пісню на слова і музику Любові Мілевич „Крила доброти”, яка є брендовою піснею Волинського телебачення у рубриці „Поспішаймо робити добро”, створеній до Міжнародного дня захисту дітей.

  





Про автора:
   Любов Мілевич народилася 17 травня 1953 року в селі Буцин Старовижівського району на Волині. Навчалась на дирегентсько-хоровому відділенні Луцького культурно-освітнього училища. Працювала в галузях освіти, культури, охорони здоров’я (отримавши відповідну підготовку) і журналістики. Впродовж трьох років Любов Федорівна була заступником голови літературно-мистецької студії „Зорі над Стиром” при луцькій міськрайонній газеті „Слава праці”. Вірші поетеса пише з раннього дитинства, а музику – з 18 років.
   У світ вийшли такі її поетично-пісенні збірки: „Крила доброти” (1993 р.), „Моя колиска – Україна” (1995 р.), „Знайди мене, любове” (1997 р.), збірка для малят „Веселинка” (2000 р.), збірка поезій філософського напрямку „Горицвіт” (2003 р.), „Десята муза” (2008 р.), „Світельце” (2013 р.). Вона автор чотирьох аудіокасет, дев’яти аудіодисків, восьми телевізійних кліпів на авторські пісні. У віночку її мелодійної поезії понад 1000 пісень.
   Л.Ф.Мілевич – лауреат всеукраїнських та міжнародних фестивалів, призер ХІ Всесвітнього фестивалю молоді і студентів на Кубі. У 2012 році вона нагороджена обласною літературно-мистецькою премією ім. Степана Кривенького, а у 2013 році стала персональним стипендіатом Волинської обласної ради.  

Фото Л.Максимова
Переглядів: 1163 | Додав: administrator | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Зробити безкоштовний сайт з uCoz
Зробити безкоштовний сайт з uCoz