Головна | Статті | Конференції | Анонси | Галерея | Контакти

Волинь туристична

Волинь туристична

,

Агросадиби Волині

,

Туристичні райони

, Волинь, Луцьк, туризм, екскурсії
 



Меню сайту
Пошук
Наші партнери
Музейний простір України
Музейний простір Волині
Історична Волинь
Львівський історичний музей
Рівненський обласний краєзнавчий музей
Житомирський обласний краєзнавчий музей
Національний музей-заповідник українського гончарства в Опішному
Державний архів Волинської області
Волинська обласна організація Національної спілки краєзнавців України
Національна спілка краєзнавців України
ДП „Волинські старожитності” ДП „НДЦ” „Охоронна археологічна служба України” Інституту археології НАН України
Волинська обласна універсальна наукова бібліотека імені Олени Пчілки
Галерея мистецтв „Арт-кафедра”
Сайти музеїв
Волинської області
Форма входу
Логін:
Пароль:
Календар
«  Жовтень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Головна » 2012 » Жовтень » 25 » У Колодяжненському музеї Лесі Українки відкрито виставку „Творчість Лесі Українки в роботах кримських учнів та студентів”.
13:11

У Колодяжненському музеї Лесі Українки відкрито виставку „Творчість Лесі Українки в роботах кримських учнів та студентів”.

Закрити баннер
25 жовтня 2012 року в Колодяжненському літературно-меморіальному музеї Лесі Українки відкрито виставку „Творчість Лесі Українки в роботах кримських учнів та студентів”.
На початку жовтня 2012 року колектив музею познайомився з головою оргкомітету Всекримських конкурсів дитячої і студентської творчості „Змагаймось за нове життя!” Тетяною Миколаївною Захаровою. Вона заслужений вчитель України, методист вищої категорії Кримської філії інституту інноваційних технологій МОНМС України. Для музею Тетяна Миколаївна подарувала дитячі малюнки учнів та студентів, які брали участь у конкурсі та зайняли призові місця.
„Дитяча посмішка – одне з найбільших і найдорожчих чудес світу. Дитячий сміх – один з його найцінніших скарбів. Дитячий погляд, сповнений радості та щастя – одна з найбільших винагород. І яка то велич – бачити одразу повну залу таких посмішок, чути радісний сміх дітвори і дивитись в щасливі їхні очі! ” – пише Катерина Солопова із Сімферополя.
Таку можливість мали глядачі та організатори Всекримських конкурсів дитячої і студентської творчості „Змагаймось за нове життя!”, які проходили в лютому в ЗОШ №29 м.Сімферополя і в стінах Таврійського національного університету ім.В.І.Вернадського на факультеті української філології та українознавства. Всекримський конкурс присвячений творчості великої української поетеси Лесі Українки. Він має номінації: інсценізація, декламація, науково-пошукова робота, твір, малюнок, аудіовізуальний твір. Ініціатор і меценат конкурсу – відома громадська діячка п.Марія Фішер-Слиж (Торонто, Канада, 2004).
Організатори творчого конкурсу твердо вірять, що сучасне покоління зможе досягти тих стандартів та ідеалів, що їх свого часу дала нам Леся Українка. А тому ініціатори конкурсу горді, що змогли долучитися до шляхетної та масштабної справи: формування в молоді ідеалів, гідних зватися високими.
Переглядів: 674 | Додав: administrator | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Зробити безкоштовний сайт з uCoz
Зробити безкоштовний сайт з uCoz